НБЛ Прегна Формула

НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА

Додаток на исхраната кој содржи фолна киселина

1. ШТО ПРЕТСТАВУВА НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА И ЗА ШТО СЕ УПОТРЕБУВА

НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА претставува додаток на исхраната кој содржи мултивитамини и минерали. НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА ќе Ви помогне да ги внесете сите витамини и минерали кои Ви се потребни за време на бременоста. Овој производ содржи витамини и минерали кои се особено важни за бремените жени.

2. ШТО МОРА ДА ЗНАЕТЕ, ПРЕД ДА ГО УПОТРЕБИТЕ НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА

Не употребувајте го НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА:

  • Ако сте алергични (хиперсензитивни) на активните супстанции или некоја од другите состојки на НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА.

НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА претставува додаток на исхраната.

Додатоците на исхрана не можат да ја заменат нормалната исхрана.
Консултирајте се со Вашиот лекар во случај на болест, употреба на лекови и доење.
Овој додаток на исхрана е наменет за возрасни.
Овој производ не е лек.
Не се употребува за превенција или третман на болест.
Ве молиме известете го Вашиот лекар или фармацевт доколку земате или сте земале било какави лекови, вклучувајќи ги и лековите купени без рецепт.

3. КАКО ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА

За перорална употреба.
Не надминувајте ја препорачаната дневна доза.
Се препорачува да се зема 1 таблета дневно со оброк (за возрасни).
Вашиот лекар ќе одлучи како да го употребувате НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА.
Овој додаток на исхрана е наменет за возрасни.

4. КАКО ДА ГО ЧУВАТЕ НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА

Чувајте го на температура под 25°, во оригиналното пакување.
Чувајте го на места кои се недостапни за деца.
Не го користете НБЛ ПРЕГНА ФОРМУЛА по истекот на рокот на употреба, кој што е означен на пакувањето.

Категорија