Витамините, освен витаминот Д, не можат да се произведуваат во нашето тело. Поради оваа причина, многу е важно да се обезбедат витамини со богата и правилна исхрана или со суплементи кои треба да се земаат по совет на лекар или фармацевт.

Производите на NBL Formula се мултивитамински и минерални додатоци со богати формули, за енергија и имунитетот, ментална поддршка, здравје на коските или за бремени жени.

Leave a Reply